Общи условия

1. Въведение

ares-hunting.com е електронен магазин за търговия с ловни дрехи и аксесоари.

Моля, запознайте се с настоящите условия, тъй като покупката на стоки от електронния магазин изисква съгласие, че сте запознати, разбирате и приемате настоящите Общи условия. При възникването на каквито и да било въпроси, моля свържете се с нас.

В случай, че не сте съгласния с някое от условията, съдържащи се в общите условия, тогава не е препоръчително да се използва интернет страницата ни.

2. Дефиниции

Употребените по-долу думи, термини и съкращения, имат следното значение:

“Общи условия” – Общи условия за използване на уебсайта ares-hunting.com.

“Уебсайт”, “Сайт” – уебсайт с адрес (URL) ares-hunting.com, мобилни и други версии.

“Администратор” – търговско дружество “Арес Хънтинг” ЕООД, което управлява и поддържа Уебсайта.

“Потребител” – всяко дееспособно физическо лице или легитимно юридическо лице, което се е съгласило с Общите условия, достъпва Уебсайта, мобилни и други приложения и версии на Уебсайта и използва услугите и ресурсите на Администратора, достъпни в тях.

“Артикул” – вещ, стока и други, които са предмет на продажба в Уебсайта.

3. Предоставяне на информация относно собственика на електронния магазин

Уебсайтът е собственост на фирма “Арес Хънтинг” ЕООД с постоянен адрес гр. Велико Търново, ул. Филип Тотю 24, с ЕИК 205394323 и данъчен номер BG205394323. Можете да се свържете с нас на посочения адрес, както и на телефон +359 888 276 543 или на имейл office@ares-hunting.com.

4. Регистрация

За да създадете профил е нужно да кликнете на линка “Вход” горе в дясно, след това да попълните дясната част на формата и да следвате стъпките. Наобходимо е да попълните имейл адреса си, име и фамилия, адрес и телефон.

5. Поръчки

За да поръчате някой артикул от нашия сайт е нужно да отидете на съответната страница, да изберете цвят, размер и количество и след това да кликнете на бутона “Купи”, и да следвате стъпките. След завършване на поръчката ние ще се свържем с Вас по телефона за потвърждение. При неуспешно осъществяване на контакт имаме право да анулираме поръчката.

6. Цени и начин на плащане

Всички цени в сайта са в български левове. Плащането се извършва чрез наложен платеж при доставка на пратката.

7. Отказ от поръчка

Ако желаете да откажете направената си поръчка е нужно да ни информирате за това по телефон или имейл преди да сте получили имейл с потвърждение, че стоката е изпратена.

8. Доставка

Доставката се извършва чрез фирма “СПИДИ” АД на територията на Република България. Срокът за доставка е 5 работни дни след завършването на поръчката. Доставката е безплатна за поръчка над 100лв. За поръчка под 100лв. цената за доставка до офис на Спиди е 3,00лв., а до адрес на получателя – 4,50лв.

9. Рекламации и отказ от доставка

Всички пратки се изпращат с опция “Отвори и Тествай” като потребителят има право да откаже пратката при открит проблем или несъответствие с очакванията му. При отказ потребителят заплаща само цената на доставката.

10. Връщане на стока

Потребителят, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка има възможност да върне закупената стока в 14-дневен срок считано от датата на приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя.

11. Невъзможност за връщане на стока

Връщането на закупената през онлайн магазина стока е невъзможно при наличието на каквито и да е проблеми или забележки върху закупените артикули. Също така имаме право да откажем връщането ако стоката е третирана по някакъв начин.

12. Възстановяване на заплатена сума

В случай на връщане на закупена стока, заплатената сума се възстановяване чрез куриера.

13. Форсмажорни обстоятелства

В случай на форсмажорни обстоятелства, като невъзможност на куриера да поеме пратката, загубване или повреждане на пратката от куриера, бедствено положение и др., не носим отговорност за забавяне на доставката.

14. Права на интелектуална собственост. Ограничения при ползване

Сайтът съдържа текстове, лога, снимки, изображения, илюстрации, графики и др. авторски неща, правата върху които принадлежат на администратора. Потребителите могат да използват съдържанието на сайта единствено за лична, нетърговска употреба. За използването им извън описаното по-горе, моля свържете се с администратора.

15. Поверителност

Използването на сайта се счита за изразено от потребителя съгласие личните му данни да бъдат събирани, обработвани и съхранявани от администратора единствено с цел доставка на закупените артикули.

Администраторът предприема мерки за защита на личните данни на потребителите, съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни и други приложими разпоредби на българското и европейското право.

16. Решаване на възникнали спорове

Всички възникнали спорове между страните се решават в духа на взаимно разбирателство и добър тон.

17. Заключителни разпоредби

Търговецът има право да актуализира като изменя и допълва общите условия по всяко време в бъдеще когато обстоятелствата го налагат.